Post by apphydiroma on Feb 16, 2022 7:47:30 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join Clash 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join Clash 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ багато грошей зламати ▞▞▞
▞▞▞ Join Clash 3D 2022 version ▞▞▞
Ніколи в житті жодної гри не дратували такі додавання, це було так дратує та засмучує, що кілька додань з’являються після кожного, гра весела, але я чи мої друзі вирішили більше не грати, тому що теж багато доповнень .. Я оцінюю низький jus тому що додавання
Оголошення... Оголошення... та інше Оголошення. Кількість примусової реклами в цій грі завищена. Грати в гру просто не так весело. Я розумію, що має бути якась система винагород для розробників... Цікава ідея гри та сеттинг. Просто не варто мого часу на таку кількість оголошень.
Чудова концепція мобільної гри, з якою я б вбив купу часу в поїзді, але у безкоштовну версію неможливо грати через кількість реклами, а платна версія платить за перемогу до такої міри, що грати в неї більше не цікаво
Цілий час реклама і танці тупі.
Добре
Весела гра, АЛЕ ДО БАГАТО ОГОЛОШЕННЯ! Ця гра дозволяє вам грати в неї протягом 10-15 секунд, а потім дивитися 30-45 секундну рекламу, потім 10-15 секунд ігрового процесу, а потім 30-45 секунд реклами - це абсолютно смішно. Я грав близько 3 хвилин і не витримав більше і видалив його.
Гра Join Clash - це 3D-бегалка з перешкодами і цілою армією стікменов, ... Огляд аркади Join Clash 3D захист замку, повна версія і мод багато грошей,
Я неможу ніякі гру закачати
Моя улюблена частина гри — це те, як я натискаю «Ні, дякую» на опції отримати бонусні монети, щоб я міг уникнути реклами, і це все одно змушує мене дивитися рекламу! Це мила маленька гра з веселою передумовою, але... Боже. Схоже, гра намагається показати мені кращі ігри, в які я можу грати, а не дивитися рекламу.
Класс!
Вимкніть Інтернет і грайте!!! Так реклами не буде
Просто інтерактивний щит для реклами. Ніякої реальної думки не було, щоб зробити цю гру веселою чи складною. Просто створений для показу реклами
Join Clash 3D ➤➤➤ Качай безкоштовно на Андроїд телефон або планшет. Повна версія APK файлу. Без реєстрації. Join Clash 3D - допоможе вам
Join Clash 3D Аркадни mzvq
Це ЧУДОЖНА гра😆😆😆😆😆! Це дійсно весело, тому що ви можете атакувати інші країни і красти там землю або бомбити її! Єдина проблема😡😡😡😡😡 полягає в тому, що так багато реклами!!😡😡😡😡😡😭. Я б поставив йому 5 зірок, але через рекламу я ставлю йому 4!!!😭😡
Join Clash 3D; Roof Rails; Project Makeover; Oh God! Among Us; Sushi Roll 3D – Cooking ASMR Game; DOP 2: Delete One Part; Hit
гра чудова, єдине, що в ній час від часу з’являється забагато реклами... це робить її повільною. це чудова розслаблююча гра, щоб вбити час
Гра прикольна,але,шановні ,дуууууже багато реклами,серйозно ,кожні 15секунд,ви що...це жах(*(тому зірк зняти)
Ця гра спробує змусити вас дивитися рекламу практично на кожній кнопці, яку ви можете натиснути. Розробники, ймовірно, не піклуються ні про що, крім кількості завантажень, тому вони можуть отримати більший дохід від реклами. Їм, мабуть, байдуже цей огляд. Це цікава концепція, але насправді не весело після 3 раундів. У всякому разі, не підтримуйте таких розробників, це не варте вашого часу.
Кожну хвилину з'являється нова можливість подивитися рекламу. Я бачив, де це була б весела гра, але хід гри дуже порушується можливостями отримати більше очок або просуватися вперед. Я його видалив.
реклама задовбала
Співвідношення гри та реклами - 1:20. Таке відчуття, ніби додаток - це реклама з грою, а навпаки. Дуже не рекомендую!!!
Якщо ви не хочете заплатити 3 долари, щоб позбутися реклами, будьте готові витрачати більшу частину свого часу на перегляд їх, щоб грати в цю гру. Напевно, реклами більше, ніж часу для гри. Щоб отримати одяг або призи, вам потрібно спочатку подивитися рекламу, і навіть якщо ви натиснете «Ні, дякую», це зазвичай змушує вас переглянути їх. Я розумію, що вони необхідні для підтримки гри, але мати їх на кожному розі – це занадто багато для такої гри.
Я поставив йому 3 зірки, тому що ігровий процес хороший, але реклама дратує
Гра норм але постійно реклами 😶😶☹️☹️😟але гра норм
Суцільна реклама лохотронів!!!
KOF XIV is back with its classic 2D gameplay and "3-on-3 TEAM BATTLE" game system but evolved to 3D! 58 charismatic fighters are about to clash in this new
інноваційна стратегічна гра.
Забагато реклами, і після кожного очищеного рівня це дає вам можливість переглянути ще одну рекламу, щоб збільшити своє золото, і ви не зможете прогресувати, доки не натиснете майже невидиме «ні, дякую» під відеорекламним переглядом на обличчі. Ігровий процес був приємним для простої гри, але постійні перерви вбивають задоволення від цього програмного забезпечення для реклами.
Якщо ви вимкнете мобільні дані або додавання Wi-Fi, не буде надходити, і ця гра має необмежену кількість рівнів і необмежену кількість грошей, мечів і щитів, яких я досягнув на 405 рівні, і я hv меч 135 рівня, щит 186 рівня, гроші 124 рівня і я люблю цю гру, тому що вона нескінченна, тому я прошу грати в цю гру без Wi-Fi або мобільного передавання даних, щоб реклама не з’являлася знову і знову, тому це найкращий спосіб грати в цю гру.😄😄😄
багато реклами і непонятно, як побудувати і щоткакое здание, що дає
Football Strike: Online Soccer Αθλήματα izp
Join Clash 3D Arcade wem
Рекламная ПОМОЙКА!!
Фууууууууу так лагає це капець який вам дезлайк 👎👎👎👎👎
Join Clash 3D آرکیڈ zqd
Я дуже люблю цю гру, але в ній так багато доповнень, що я не хочу реклами, я можу поставити 3 зірки Через рекламу, але я цього не роблю. Зробіть це поганою, а не кращою, лише найкращою. Удачі
Забагато реклами!!!
Мені подобається ця гра, але я відстаю, тому що суперників так багато, що важко перемогти, коли у тебе всього 20 людей! Мені подобається гра та концепція, але її важко перемогти. Це як 23 і 60!!!!!
Join Clash 3D آرکیڈ zqd
Це весело, легко і, безумовно, є те, щоб провести час. Проте, схоже, що результат проти босів визначається випадковим чином. Мій рівень зброї становить 4300+, а рівень мого щита – 2600+. Немає причин, щоб я програв босу з 2100 здоров’я, але я все одно програю. Зараз виглядає якось безглуздо.
Реклами було багато, тому я заплатив, щоб не було реклами. Це весело, але я хочу більше скінів і різноманітності перешкод. Сподіваюся, оновлення триватимуть 😊
Це не має жодного відношення до реклами, це повністю фейк, немає нічого множення/додавання, воно дуже повторюється, і ви повинні дивитися рекламу, що завгодно.
Забагато оголошень, які не можна пропустити. Оголошення для отримання грошей чи чогось іншого не є примусовими і добре, але тепер вони є агресивними, до такої міри, коли вони навмисне або просто через проблеми з інтерфейсом (Іdk, якщо вам потрібно дивитися їх від рівня до рівня просто для гри, або інтерфейс користувача просто поганий до такої міри, що неможливо натиснути на кнопки належним чином).
Join Clash 3D Arcade wem
Join Clash 3D Аркадни mzvq
забагато реклами.